Vi er ansvarlig for å bygge opp et styringssystem som skal ivaretar alle Mittet AS sine prosesser og som dekker de kravene som stilles internt, fra kunder og myndigheter til de forskjellige avdelinger. Styringssystemet skal sikre at alle kravpunktene i ISO-standardene er tilfredsstilt. Slogen Consulting bistår kunde gjennom hele sertifiseringsprosessen. Mittet AS valgte ResOp som systemverktøy for å etablere ledelsessystemet.

 

Slogen Consulting AS takker for tillitten og oppdraget

 

Om Mittet

Mittet AS, lokalisert i Eidsnes ved bygrensen av Ålesund fremstår som en konkurransedyktig leverandør innen leveranser av ventilasjonsfilter med tilhørende støtteprodukter. I tillegg tilbyr Mittet tekniske tekstiler til bygge bransjen i form av akustikk plater-/løsninger samt kondensisolering i form av rullvare, pre-cut og ferdige skjærte fisker til ventilasjonsbend i alle tilgjengelige grader-/dimensjoner.

 

I tillegg driver Mittet en egen fabrikk i Norge, lokalsisert i Mauseidvåg/Sula Kommune som produserer ulike typer sentrale komponenter til norske møbel- og madrassprodusenter. Et heleid datterselskap av Mittet lokalisert i Littauen leverer et utvalg spesialprodukter til Nato tilsluttede land og diverse forsvarsmakter i tillegg til pels til malerrull og arbeidsklær, quiltede metervarer etc. De klassiske fotposene til bruk i kaldt vær er mest kjent i tillegg til varmetøfler og innleggs såler med pels.

Mittet sine kunder er generelt opptatt av leveringsdyktighet, kvalitet og konkurransedyktige betingelser. Derfor arbeider Mittet kontinuerlig for å oppfylle de stadig strengere kundekravene i både  inn- og utland innenfor de nevnte produktområder.